با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.چین قصد دارد بلندترین سازهی جهان را با چاپ سهبعدی و هوش مصنوعی بسازد. گزارشی از «بیزینساینسایدر» نشان میدهد که این کشور به یاری هوش مصنوعی، رباتهای ساختوساز و فناوری چاپ سهبعدی، میتواند یک سد عظیم نیروگاه آبی را در مدت تنها دو سال بسازد. سد "یانگکو"(Yangqu) لایه به لایه در فلات تبت ساخته خواهد شد و این روند در مقالهای که در ماه آوریل در مجله دانشگاه "چینهوا"(Tsinghua) منتشر شد، تشریح شده است. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این سد با ارتفاع حدود ۱۸۰ متر به بلندترین سازه جهان که با فناوری چاپ سهبعدی ساخته شده، تبدیل خواهد شد و رکورد قبلی را که متعلق به یک ساختمان اداری دو طبقه ۲۰ فوتی(شش متری) در دبی است، خواهد شکست.
دانشمندان نویسنده این مقاله جدید میگویند که سد تکمیل شدهی "یانگکو" سالانه پنج میلیارد کیلووات ساعت برق در اختیار چین قرار میدهد. به گفته نویسندگان، این فرآیند توسط یک سیستم هوش مصنوعی مرکزی انجام خواهد شد که یک خط مونتاژ خودکار پیچیده، از جمله ناوگانی از وسایل نقلیه بدون سرنشین را مدیریت خواهد کرد.
از کامیونهای بدون سرنشین برای حمل مصالح ساختمانی استفاده خواهد شد، در حالی که بولدوزرهای بدون راننده نیز در ساخت و ساز کمک خواهند کرد. غلتکهای مجهز به حسگر نیز به فشردن هر لایه از سد کمک میکنند. با بنا نهادن هر لایه از سد، حسگرها توسط هوش مصنوعی مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند تا اطمینان حاصل شود که فرآیند ساخت طبق برنامه پیش میرود. به گفتهی محققان، استفاده از هوش مصنوعی خطای انسانی و همچنین خطر آسیب انسانی که در محل ساخت و ساز وجود دارد را از بین میبرد و روند ساخت و ساز را روانتر میکند.برگرفته از: ایسنا
|
|